Hoe werkt het?
Van advies tot montage, alles onder één dak
Beleving op toilet hoe werkt het

Beleving

Door met unieke visuals te werken wordt een optimale sfeer gecreëerd waarmee u uw bezoekers aangenaam zult verrassen. Daarnaast geeft het uw sanitair een eigen identiteit.

Hoe werkt het? Vandalisme proof

Vandalisme proof

Onze sanitair application is zo ontwikkeld dat deze krasvast is en graffiti eenvoudig verwijderd kan worden. Bij grotere schade is het geheel in een handomdraai te vervangen.

Kwaliteit

Sanimood werkt enkel met hoogwaardige materialen en de nieuwste printtechnieken. De haarscherpe afbeelding ligt in de kern van het materiaal waardoor het oppervlak een gladde afwerking heeft en hierdoor eenvoudig schoon te maken is.

Welzijn

Door de optimale sfeer te creëren voelt de bezoeker zicht prettiger. Daarnaast blijven er geen nare geuren achter in het voegwerk zoals dit bij het traditionele tegelwerk het geval is.

Ontzorgen

Sanimood ontzorgt u gedurende het gehele proces. Of het nu gaat om een advies van onze ervaren specialisten, een creatief concept van onze ontwerpstudio, of de perfecte uitvoering door onze vakspecialisten. Ons team begeleidt u tijdens het gehele traject.